Zwroty biletów i informacje organizacyjne na niedzielę

16/04/2016 23:01:14

Sobotnie pojedynek Unii Tarnów z Fogo Unią Leszno został przełożony z powodu opadów deszczu na dzień jutrzejszy tj. niedzielę na godzinę 15:00.

Bilety (również wykorzystane) zachowują swoją ważność!

W niedzielę kasa nr 10 (od strony parku) będzie czynna od godziny 10:00. Będzie można w niej do godziny 12:00 zwrócić bilet (wraz z paragonem). W kasie będzie prowadzona również sprzedaż biletów na niedzielny mecz.

Bilety zakupione w sieciach sklepów Al.Capone można oddać w niedzielę do godziny 14:00 tylko w sklepach Al.Capone!

Od godziny 13:30 w budce akredytacyjnej (na lewo od kas od strony dworca PKP) będzie można wymienić bilety zakupione on-line za okazaniem dowodu osobistego.

Pozostałe kasy będą czynne od godziny 13:00.

Bramy stadionu otwarte zostaną o godzinie 13:00.

Ceny biletów na pojedynek z Lesznem:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program A4 – 9 zł
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Informujemy
, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgiodpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej są zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną,namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Od tego sezonu piwo można spożywać również na trybunach tarnowskiego stadionu, poza sektorem gości.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednich przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 15:00.

Próba toru: 14:30.
Prezentacja: 14:45.