PGE Ekstraliga

Żużlowcy spotkali się z Kibicami Jaskółek

Marcin Michoń

W czwartkowe popołudnie w Chacie Grillowej na Stadionie Miejskim w Mościcach odbyło się spotkanie z drużyną Unii Tarnów. Podczas niemal dwugodzinnego spotkania obecni byli wszyscy zawodnicy, którzy reprezentowali barwy Jaskółek w sezonie 2016. Zabrakło jedynie Piotra Świderskiego, który przebywa na zwolnieniu lekarskim.

14466258_10210843218539752_2164880_o

Podczas spotkania żużlowcy odpowiadali na pytania zadawane przez prowadzącego Kamila Morydza. Każdy z zawodników dodał także coś od siebie. Ponadto pytania kierowali również sami Kibice.
14466340_10210843240540302_1101728754_o
Wszyscy Kibice, którzy przybyli w czwartkowe popołudnie mogli za darmo spożyć kiełbaski z grilla, czy napić się piwa. Ponadto przeprowadzone zostały konkursy w których do wygrania był karnet na sezon 2017, podwójne zaproszenie na pierwszy mecz ligowy Unii Tarnów w nowym sezonie, czy gadżety klubowe.

14513660_10210843249340522_387548621_o
Oczywiście nie zabrakło autografów, czy wspólnych zdjęć z Kibicami.

14522494_10210842908171993_70528233_o

saletrosanazoty-starttyskie