Zmiana organizacji ruchu w związku z uroczystościami pogrzebowymi

06/02/2016 16:08:13

Informujemy, że w dniu 3 czerwca 2016 r. w godzinach trwania uroczystości pogrzebowej śp. Krystiana Rempały w Tarnowie – Mościcach nastąpi czasowa zmiana organizacji ruchu na drogach prowadzących do kościoła pw. Najświętszej Maryi Panny Królowej Polski oraz na drodze prowadzącej do Cmentarza Komunalnego w Tarnowie – Mościcach.

Zmiany polegają na wprowadzeniu jednego kierunku ruchu na ul. Chemicznej, od ronda przy ul. Kwiatkowskiego do zjazdu na Stadion Miejski żużlowo – piłkarski od godziny 12.00 do czasu zakończenia mszy pogrzebowej.

Jeden kierunek ruchu obowiązywał będzie również na ul. Topolowej – od godziny 10.30 do 14.30. Odcinek ul. Zbylitowskiej, pomiędzy ul. Topolową i ul. Czerwonych Klonów będzie czasowo zamknięty dla ruchu od godziny 10.30 do godz. 14.30. Nastąpi również czasowe zamknięcie ruchu na ul. Czarna Droga w rejonie Cmentarza Komunalnego w czasie trwania uroczystości pogrzebowej od godz. 14.30 do czasu zakończenia uroczystości pogrzebowej na cmentarzu.

W rejonie będą pracowały odpowiednie służby, zobowiązane do reagowania na zmieniające się sytuacje na drogach.

Za utrudnienia na trasie przemarszu konduktu pogrzebowego bardzo przepraszamy. Ograniczenia zostaną niezwłocznie usunięte po ustaniu przyczyn ich ustanowienia.

mapa

ewinner