Wypowiedzi medalistów po finale MIMP

09/07/2013 0:00:00

Patryk Dudek (Stelmet Falubaz Zielona Góra):
Wynik potwierdza to, że fruwałem dziś na tarnowskim torze. Będzie dużo domysłów czy pomogły mi te zawody sprzed tygodnia, ale tor był dzisiaj zupełnie inny. Do ostatniego biegu jechaliśmy na tym samym przełożeniu, nic nie ruszaliśmy. Druga sprawa to cieszę się, że odchodzę z wieku  juniora z najwyższego stopnia podium.

Paweł Przedpełski (Unibax Toruń):
Wyszły mi dzisiejsze zawody. Drugie miejsce, jestem bardzo zadowolony. Gratulacje dla chłopaków. Patryk był dziś bardzo szybki, nie do złapania. My kombinowaliśmy trochę z przełożeniami. W ostatnim starcie mój silnik zaczął słabnąć i już myślałem, że nie dojadę, ale dojechałem i jestem zadowolony z drugiego miejsca.

Bartosz Zmarzlik (Stal Gorzów):
Po dwóch nieudanych biegach, w których byłem bardzo wolny zmieniłem motocykl na nowy, o którym za wiele nie wiem, lecz tata zapewniał, że będzie szybki i tak było. Kacper Gomólski miał lepsze pole, lecz motor miałem szybszy, ale wygrał ostatecznie on. Popełniłem też trochę błędów, dało mi to dopiero, a może i aż trzecie miejsce z czego się bardzo cieszę.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH