Wydłużona sprzedaż karnetów!

Marcin Michoń

W siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) trwa sprzedaż karnetów na sezon 2017, która potrwa do 15 marca włącznie. Pierwotnie sprzedaż miała zakończyć się 10 marca, jednak z uwagi na duże zainteresowanie karnetami w ostatnich dniach możliwość ich nabycia została przedłużona. Zakupu można dokonać w godzinach 8:30 -15:00.

Karnety obejmują wszystkie mecze ligowe Unii Tarnów na domowym torze w fazie zasadniczej (7 imprez), a także ewentualne mecze Play-Off (1 lub 2 spotkania), wszystkie imprezy młodzieżowe oraz sparingi.

Ceny karnetów na sezon 2017:
Karnet ulgowy wiraż – 100 zł
Karnet normalny wiraż – 180 zł
Karnet trybuna – 250 zł
Karnet trybuna „0” – 320 zł

Cennik biletów na sezon 2017:
Trybuna Główna – 35 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 25 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 15 zł
Dzieci do lat 7 – wstęp za darmo
*Unia Tarnów ŻSSA zastrzega sobie prawo do zmiany w czasie sezonu cen biletów jednorazowych w zależności od rangi danego spotkania.

Karnety (bilety) ulgowe przysługują:
– Emerytom
– Rencistom
– Dzieciom powyżej 7-go roku życia
– Młodzieży szkolnej oraz studentom do 25 roku życia za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego ulgi

saletrosanazoty-startokocim