Witamy serdecznie wszystkich kibiców!

03/15/2013 0:00:00

Po długiej nieobecności do użytku została oddana odświeżona wersja oficjalnej strony internetowej Unii Tarnów ŻSSA. Na początku chcielibyśmy przeprosić wszystkich Kibiców za konieczność tak długiego oczekiwania. Było to spowodowane różnymi zawiłościami, które są już na szczęście za nami. Obecna wersja nie jest jeszcze ukończona w 100%, dlatego prosimy o wyrozumiałość. Sezon żużlowy zbliża się wielkimi krokami dlatego wychodząc naprzeciw oczekiwaniom kibiców pracowaliśmy w pocie czoła, aby strona była jak najszybciej gotowa. Do użytku publicznego została oddana tak szybko, jak pozwalały na to względy techniczne. Mimo to, przed nami jeszcze wiele do zrobienia i cały czas pracujemy nad poprawą jej funkcjonalności. Naszym celem jest to, aby wszyscy, nawet najbardziej wymagający Kibice, byli zadowoleni odwiedzając stronę oficjalną klubu. Dołożymy wszelkich starań, aby teksty, relacje czy zapowiedzi czytało się z zainteresowaniem. Zachęcamy do częstego odwiedzania portalu, ponieważ będą organizowane różnego rodzaju konkursy, w których do wygrania będą ciekawe nagrody. Ponadto prowadzony będzie „typer wyników”, w którym dla najlepszych będą przewidziane między innymi darmowe wejściówki na mecze Unii Tarnów. Przygotowujemy również mobilną wersję naszego serwisu, aby ułatwić  przeglądanie strony również za pomocą telefonów komórkowych. W zbliżającym się sezonie 2013 życzymy wszystkim Kibicom równie wielkich emocji jak w roku poprzednim. My z kolei będziemy pracować nad tym, aby za wysoką formą naszych żużlowców podążała wysoka jakość strony oficjalnej.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH