PGE Ekstraliga

Uroczyste zakończenie sezonu dla Sponsorów klubu

Marcin Michoń

W piątek 30 września w Restauracji Soprano w Tarnowie odbyło się uroczyste zakończenie sezonu dla sponsorów, reklamodawców i osób związanych z tarnowskim żużlem. Prezes Łukasz Sady podziękował wszystkim zgromadzonym osobom za miniony rok. Opowiedział także o planach klubu na najbliższe miesiące. Sponsorzy otrzymali m.in. pamiątkowe podziękowania. Spotkanie przebiegło w miłej atmosferze.

dsc_0111 dsc_0191

W spotkaniu wzięli udział wszyscy zawodnicy, którzy reprezentowali barwy Unii Tarnów w sezonie 2016. Zabrakło jedynie Piotra Świderskiego, który przebywa na L4.
dsc_0126dsc_0157
Unia Tarnów ŻSSA pragnie bardzo serdecznie podziękować wszystkim firmom, które wsparły sobotnią imprezę – Okocim, Al.Capone, Cukiernia Targowa oraz Taurus.

dsc_0189dsc_0098

saletrosanazoty-starttyskie