Trzy punkty były nam bardzo potrzebne – rozmowa z Januszem Kołodziejem

03/06/2013 0:00:00

We wczorajszym spotkaniu z bardzo dobrej strony pokazał się Janusz Kołodziej. Popularny Koldi zdobył 11 punktów. W krótkiej rozmowie Janusz opowiada o wczorajszym spotkaniu, o problemach w Zielonej Górze, oraz o pomocy kolegi z drużyny.

Janusz jest bardzo zadowolony ze zdobycia przez Unię Tarnów punktu bonusowego – na pewno te 3 punkty były nam bardzo potrzebne, cieszymy się, że zostały w Tarnowie. Myśleliśmy o tym, żeby wygrać te zawody, a nagle okazało się, że jest szansa na punkt bonusowy. Wszystko stało się możliwe, musieliśmy tylko potwierdzać dobrą jazdę – przyznał Janusz.

Jaskółkom sprzyjał los, ale jak mówi przysłowie: szczęście sprzyja lepszym – troszkę los nas wspomagał, ponieważ goście mieli dwa defekty, ale udało się zauważył Kołodziej.

Dobrym występem Janusz odzyskał pewność siebie po słabszym spotkaniu w Zielonej Górze i ze swojej postawy jest zadowolony – jeśli chodzi o moją postawę, to cieszę się, że był to znacznie lepszy wynik niż w Zielonej Górze. Wiem o co chodzi, bo tak samo jak ja miałem w Zielonej Górze wielki problem, to chłopaki mogli mieć tutaj – dodał.

W drużynie panuje dobra atmosfera czego dowodem jest pomoc jakiej udzielił Januszowi Maciej Janowskichciałem podziękować koledze z drużyny – Maciejowi Janowskiemu, który bardzo mi pomógł, że mogłem tak dobrze pojechać dzisiaj – zakończył.

DIAGMEDICA & HOLI-MED

Arveel