Trwa sprzedaż karnetów

Marcin Michoń

W siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) trwa sprzedaż karnetów na sezon 2017. Dodatkowo do każdego zakupionego karnetu nabywca otrzyma gratis archiwalną książkę – Żużlowe Pasje Czas Unii z 2004 roku. Ponadto wszyscy Kibice, którzy nabyli bądź nabędą karnet do 15 lutego wezmą udział w losowaniu 10 pojedynczych zaproszeń na uroczystą marcową Galę 60-lecia sportu żużlowego w Tarnowie połączoną z prezentacją drużyny na sezon 2017.

W sprzedaży cały czas są również okolicznościowe kalendarze oraz bilety na Polską Noc Kabaretową 2017, która w czerwcu odbędzie się na Stadionie Miejskim.

Szczegółowe informacje o karnetach dostępne tutaj: https://unia.tarnow.pl/poniedzialku-rusza-sprzedaz-karnetow/

Informacje o okolicznościowym kalendarzu: https://unia.tarnow.pl/jubileuszowy-kalendarz-piatku-sprzedazy/

Informacje o Polskiej Nocy Kabaretowej 2017: https://unia.tarnow.pl/polska-noc-kabaretowa-stadionie-miejskim-tarnowie-przedsprzedaz-biletow/

Harmonogram sprzedaży karnetów, kalendarzy i biletów na kabaret na styczeń:
codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 – 15:00

saletrosanazoty-start