PGE Ekstraliga

Trwa sprzedaż karnetów, kalendarzy i biletów na kabaret!

Marcin Michoń

Od kilku dni w siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) trwa sprzedaż karnetów na sezon 2017. Dodatkowo nabywać można okolicznościowe kalendarze wydane z okazji 60-lecia sportu żużlowego w Tarnowie, a także bilety na Polską Noc Kabaretową 2017, która w czerwcu przyszłego roku odbędzie się na Stadionie Miejskim.

Szczegółowe informacje o karnetach dostępne tutaj: http://unia.tarnow.pl/poniedzialku-rusza-sprzedaz-karnetow/

Informacje o okolicznościowym kalendarzu: http://unia.tarnow.pl/jubileuszowy-kalendarz-piatku-sprzedazy/

Informacje o Polskiej Nocy Kabaretowej 2017: http://unia.tarnow.pl/polska-noc-kabaretowa-stadionie-miejskim-tarnowie-przedsprzedaz-biletow/

Harmonogram sprzedaży karnetów, kalendarzy i biletów na kabaret na pierwszą część grudnia:
karnety w sprzedaży od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 – 15:00

Wydłużona sprzedaż w dniu:
19.12 (poniedziałek) w godzinach 8:00 – 18:00

Uwaga w dniach 22.12 oraz 23.12 nie będzie prowadzonej sprzedaży karnetów. Harmonogram sprzedaży poświątecznej zostanie podany w późniejszym terminie.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana