Trwa licytacja plastronu Jaskółek!

07/03/2015 23:35:14
Marcin Michoń

W serwisie aukcyjnym Allegro pod adresem: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5512512308 trwa licytacja plastronu Unii Tarnów z sezonu 2015 z autografami wszystkich zawodników Jaskółek m.in. Martina Vaculika, Janusza Kołodzieja, Kennetha Bjerre, Leona Madsena, Artura Mroczki, Ernesta Kozy, Damiana Dąbrowskiego, czy Arkadiusza Madeja.

pomaga1

Wspólnymi siłami oraz dzięki Państwa hojności chcemy sfinansować zakup platformy schodowej, która jest jedynym rozwiązaniem do pokonania bariery architektonicznej dla podopiecznego Stowarzyszenia Dajmy Dzieciom MiłośćPana Krzysztofa Kozioła,

Cenny dar serca jakim jest pomoc w zorganizowaniu – przystosowania do dalszego funkcjonowania Pana Krzysztofa pozwoli uwierzyć, że wśród nas są ludzie, którym nie jest obojętny los drugiego człowieka. Wszelkie dobro, jakim zostaliśmy obdarowani niech wróci do Państwa ze zdwojoną siłą!

Aukcja ma charakter charytatywny – cała wylicytowana kwota zostanie przekazana Stowarzyszeniu Dajmy Dzieciom Miłość.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH