PGE Ekstraliga

Spotkanie z Peterem Ljungiem

Marcin Michoń

W sobotę 2 września o godzinie 17:00 odbędzie się ósme z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z Kennethem Bjerre, Arturem Mroczką, Mikkelem Michelsenem, Michałem Nowińskim, Arturem Czają, Jakubem Jamrogiem i Patrykiem Rolnickim. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można Petera Ljunga. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 3 września Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Orłem Łódź. Pierwszy bieg punktualnie o 12:45.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana