PGE Ekstraliga

Spotkanie z Patrykiem Rolnickim

Marcin Michoń

W piątek 28 lipca o godzinie 18:00 odbędzie się siódme z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z Kennethem Bjerre, Arturem Mroczką, Mikkelem Michelsenem, Michałem Nowińskim, Arturem Czają i Jakubem Jamrogiem. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można lidera formacji młodzieżowej Jaskółek Patryk Rolnickiego. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 30 lipca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze ARGE Speedway Wandę Kraków. Pierwszy bieg punktualnie o 18:00.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana