Spotkanie z Mikkelem Michelsenem

Marcin Michoń

W sobotę 20 maja o godzinie 18:00 odbędzie się trzecie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z Kennethem Bjerre i Arturem Mroczką. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można Mikkela Michelsena. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 21 maja Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z Euro Finannce Polonią Piła. Pierwszy bieg punktualnie o 12:45.

saletrosanazoty-startokocim