PGE Ekstraliga

Spotkanie z Jakubem Jamrogiem!

Marcin Michoń

W sobotę 8 lipca o godzinie 18:00 odbędzie się szóste z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z Kennethem Bjerre, Arturem Mroczką, Mikkelem Michelsenem, Michałem Nowińskim i Arturem Czają. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można Jakuba Jamroga. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 9 lipca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Pierwszy bieg punktualnie o 14:45. Bilety do nabycia na bilety.unia.tarnow.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana