PGE Ekstraliga

Spotkanie z Arturem Mroczką!

Marcin Michoń

W środę 10 maja o godzinie 18:30 odbędzie się drugie z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Pierwszym zawodnikiem Jaskółek z którym można było się spotkać przy okazji meczu z Polonią Bydgoszcz był Kenneth Bjerre. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można Artura Mroczkę. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu, jak również na wygranie gadżetów klubowych i voucherów na najbliższy mecz ligowy Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w piątek 12 maja Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze z SC Lokomotiv Daugavpils. Pierwszy bieg punktualnie o 18:00.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana