PGE Ekstraliga

Spotkanie z Arturem Czają

Marcin Michoń

W sobotę 17 czerwca o godzinie 15:00 odbędzie się piąte z cyklu spotkań z zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów w Galerii Tarnovia. Wcześniej odbyły się spotkania dla kibiców z Kennethem Bjerre, Arturem Mroczką, Mikkelem Michelsenem oraz Michałem Nowińskim. Tym razem w Galerii Tarnovia spotkać będzie można Artura Czaję, który cieszy Kibiców Jaskółek swoją bardzo dobrą jazdą i waleczną postawą na torze. Będzie to doskonała okazja do porozmawiania z sympatycznym zawodnikiem, zrobieniem sobie pamiątkowego zdjęcia, czy po prostu otrzymania autografu. Podczas spotkania rozdamy vouchery na niedzielny mecz Jaskółek. Spotkanie odbędzie się w strefie wypoczynkowej obok sklepu New Yorker.

Z kolei w niedzielę 18 czerwca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Orłem Łodź. Pierwszy bieg punktualnie o 18:00.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana