PGE Ekstraliga

Słowo Prezesa Zarządu po zdobyciu brązowego medalu DMP

Zarząd Unii Tarnów ŻSSA
  składa serdeczne podziękowania i gratulacje dla wszystkich zawodników oraz kierownictwa drużyny w tym w szczególności trenera Marka Cieślaka oraz kierownika Pawła Barana.  Zdobyty medal, biorąc pod uwagę rozliczne problemy Spółki jest dla nas szczególnie ważny i cenny. Zdobycie tego krążka nie byłoby możliwe, gdyby nie wielkie zaangażowanie wszystkich reklamodawców i sponsorów, w tym w szczególności Firm TAURON Polska Energia oraz Głównego PartneraGrupy Azoty.

Podejmując się bardzo zaszczytnej, ale i niezwykle odpowiedzialnej funkcji Prezesa Zarządu Klubu, nie śmiałem nawet marzyć o tak fantastycznym wyniku sportowym. Tym samym równie serdeczne podziękowania składam wszystkim członkom Rady Nadzorczej Unii Tarnów ŻSSA oraz wszystkim swoim współpracownikom, bez których ten sukces nie byłby możliwy.

Dziękuje również wszystkim Kibicom, którzy przez cały sezon wytrwale wspierali nasz zespół.

Podpisano Prezes Zarządu Unii Tarnów ŻSSA Łukasz Sady

saletrosanazoty-startokocim