Rusza proces akredytacyjny na sezon 2020!

06/24/2020 8:15:07
Marcin Michoń

Dzisiaj rusza proces akredytacyjny dla przedstawicieli mediów na sezon 2002. Wszelkie informacje można znaleźć w zakładce MEDIA -> AKREDYTACJE. Termin składania wniosków mija 7 lipca 2020.

Informujemy, że wnioski zawierające błędy formalne, nie zawierające zdjęcia dziennikarza lub fotoreportera (OBOWIĄZKOWO) lub nadesłane z opóźnieniem, nie będą rozpatrywane.

Wniosek akredytacyjny można pobrać TUTAJ, załącznik do wniosku TUTAJ.

Prosimy o zapoznanie się z regulaminem przyznawania akredytacji TUTAJ oraz informacją o RODO TUTAJ. Wysłanie wniosku jest jednoznaczne z jego akceptacją.

Wypełnione wnioski wraz ze zdjęciem osoby starającej się o akredytację w formacie pdf prosimy przesyłać na adres: akredytacje@unia.tarnow.pl.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD