PGE Ekstraliga

Rozpocznij wakacje z Unią Tarnów!

Drodzy Kibice!

W związku z rozpoczynającymi się końcem czerwca wakacjami, mamy dla Was kilka niespodzianek!

Podczas meczu 30 czerwca, na zaproszenie Grupy Azoty, gośćmi specjalnymi zawodów będzie drużyna skoczków narciarskich z Kamilem Stochem i Piotrem Żyłą na czele! Wraz ze swoimi kadrowiczami do Tarnowa zawita również trener Łukasz Kruczek. W godzinach 17.00 – 17.40, pod namiotem Grupy Azoty, kibice będą mieli możliwość zrobienia pamiątkowych zdjęć oraz zdobycia autografów. Skoczkowie będą odpowiadać również na zadawane pytania.

Natomiast na poniedziałkowe, zaległe spotkanie z częstochowianami (1 lipca) bilety* ulgowe i normalne będą o 5 zł tańsze!

Młodzież do 13 lat na oba pojedynki wchodzi zupełnie za darmo! Warunkiem jest okazanie ważnej legitymacji szkolnej ze zdjęciem.

* nie dotyczy biletów na trybunę główną

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana