Powstaje szkółka żużlowa Janusza Kołodzieja

06/12/2015 11:45:27

Wychowanek tarnowskiej Unii, medalista Drużynowych i Indywidualnych Mistrzostw Polski, wielokrotny reprezentant Polski oraz jeden z najskuteczniejszych żużlowców ostatnich lat Janusz Kołodziej zakłada w Tarnowie szkółką żużlową.

Obecnie prowadzone są zapisy do szkółki Janusza. Jeśli masz od 8 do 14 lat i chcesz spełniać swoje marzenia o karierze na torze żużlowym, trenując z Januszem Kołodziejem, w szkółce, która powstała w ramach programu Grupa Azoty Start – dołącz do nas! Czekamy na Twój talent! Informacje i zapisy pod numerem tel. 793-575-675.

Szkółka powstała w ramach programu Grupa Azoty Start, który jest kompleksowym programem sportowo-społecznym, mającym na celu odkrywanie talentów przez wsparcie dzieci i młodzieży, skupionej w klubach sportowych, które marzą o osiąganiu najlepszych wyników w różnych dyscyplinach sportu. Dobry start to dla wielu z nich początek drogi do mistrzostwa i osobistego rozwoju.

Grupa Azoty, zgodnie z zapowiedziami, przeznacza od 2015 r. większe środki finansowe na szkolenie młodzieży, poczuwając się do odpowiedzialności za młode pokolenie sportowców. Grupa Azoty wspiera także szkółkę żużlową działającą w Unia Tarnów ŻSSA oraz rozpoczyna współpracę z UKS Jaskółki – szkółką prowadzoną przez Mirosława Cierniaka. Klub prowadzi zapisy dzieci w wieku 9-14 lat. Więcej informacji na www.jaskolki.tarnow.pl.

Grupa Azoty to największy w Polsce i jeden z największych w Europie koncernów nawozowo-chemicznych. Nasza główna specjalność to nawozy mineralne, ale wytwarzamy też wiele różnych tworzyw i chemikaliów. Grupa Azoty to profesjonalizm, odpowiedzialność i innowacyjność. To siła tworzenia, nakierowana na przyszłość, lecz czerpana z tradycji i lokalnego zakorzenienia.

ewinner

wesbudSolektro