PGE Ekstraliga

Po spotkaniu z Legendami

Marcin Michoń

W czwartek w sali VIP na Stadionie Miejskim w Mościcach odbyło się spotkanie z Bogusławem Nowakiem, Marianem Wardzałą i Jackiem Rempała.

Legendy naszego klubu wspominały lata spędzone w Unii Tarnów. Jak wszyscy podkreślili żużel był dla nich przede wszystkim pasją. Bogusław Nowak, który jest na bieżąco z sytuacją w tarnowskim klubie życzył Jaskółkom nie tylko szybkiego awansu, ale podkreślił również wkład jaki w szkolenie młodzieży mają Mirosław Cierniak i Janusz Kołodziej. Z kolei dla Mariana Wardzały Unia Tarnów to całe życie, poza krótkim „urlopem” w Lublinie. Jacek Rempała, który od tego sezonu jest tunerem klubowym i troszczy się o sprzęt dla juniorów i adeptów szkółki wspomniał Ś.P. Krystiana Rempałę, który swoją przyszłość wiązał właśnie z Jaskółkami i chciał, aby z Jego pomocą Unia znowu była wielka.

Nie zabrakło oczywiście zdjęć z Kibicami oraz autografów.

Galeria zdjęć: http://unia.tarnow.pl/spotkanie-z-legendami-2/

saletrosanazoty-starttyskie