PGE Ekstraliga

Piknik rodzinny dla sponsorów i przyjaciół czarnego sportu

Dawid Duda

W piątek 7 lipca na Stadionie Miejskim w Tarnowie odbył się piknik rodzinny dla sponsorów i przyjaciół czarnego sportu. Wiele atrakcji dla najmłodszych, takich jak gry i zabawy oraz pokazy baniek mydlanych zapewnili animatorzy z grupy Niezły Cyrk.

Dużą popularnością cieszyły się także przejazdy motocyklem do mini żużla, które nadzorował trener Mirosław Cierniak. Zorganizowano także loterie w której rozlosowano zestawy gadżetów klubowych, wejściówki na koncert Disco Pole oraz weekendowy pobyt dla 2 osób w dowolnie wybranym hotelu w Polsce. Z kolei najstarsi uczestnicy pikniku mogli obejrzeć pojedynek barażowy o finał Drużynowego Pucharu Świata. Nie zabrakło także zawodników tarnowskiej drużyny i sztabu trenerskiego. Przez cały czas trwania spotkania wszystkim zebranym towarzyszyła rodzinna atmosfera.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana