PGE Ekstraliga

Oficjalna prezentacja zespołu Unii Tarnów w marcu

Sezon ligowy w Polsce startuje w połowie kwietnia, jednak tarnowscy Kibice będą mieli możliwość wcześniejszego spotkania się z zawodnikami Unii Tarnów podczas oficjalnej prezentacji zespołu. Prezentacja odbędzie się 24 marca w Centrum Handlowym Gemini Park Tarnów.

Pojawią się wszyscy zawodnicy z Gregiem Hancockiem i trenerem Markiem Cieślakiem na czele. Z pewnością nie zabraknie wywiadów, wspólnych zdjęć i autografów.

Sternicy drużyny Jaskółek stanęli na wysokości zadania, aby nie powtórzyć sytuacji z zeszłego roku. – Z różnych względów nie udało się zorganizować prezentacji w zeszłym roku, ale nie wyobrażaliśmy sobie, aby takie spotkanie nie odbyło się przed tym sezonem. Gemini Park to dla nas szczęśliwie miejsce, bo w 2012 roku właśnie tam odbyła się prezentacja zespołu, a sezon zakończyliśmy ze złotym medalem – poinformował Łukasz Izak.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana