Mecz Polska – Irlandia Północna na telebimie w Chacie Grillowej

06/08/2016 9:57:08

W najbliższą niedzielę Unia Tarnów podejmie na własnym torze Stal Gorzów. Początek spotkania zaplanowano na 20:00. Tak późna godzina rozgrywania tego meczu podyktowana jest rozpoczynającymi się we Francji Mistrzostwami Europy w Piłce Nożnej oraz sobotnim Grand Prix w Horsens, gdzie startują żużlowcy Stali i Mikkel Michelsen (rezerwowy).

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kibiców będzie możliwość oglądnięcia meczu polskich piłkarzy w Chacie Grillowej, która będzie czynna od 17:30. W sprzedaży będą wyroby z grilla oraz napoje w tym piwo.

Unia Tarnów ŻSSA czyniła starania, aby mecz Reprezentacji Polski tarnowscy Kibice mogli obejrzeć na dużym telebimie na stadionie Jaskółek. Niestety ze względu na wysokie koszty wykupu licencji od telewizji Polsat nie uda się tego pomysłu zrealizować.

Szczegółowe informacje organizacyjne dostępne są tutaj: https://unia.tarnow.pl/informacje-organizacyjne-meczem-gorzowem/

ewinner

wesbudSolektro