PGE Ekstraliga

#KrystianTrzymajSię

Marcin Michoń

#KrystianTrzymajSię – pod tym hasztagiem podczas VII rundy PGE Ekstraligi ruszy ogólnopolska akcja wspierająca kontuzjowanego żużlowca Unii Tarnów, Krystiana Rempałę. Wezmą w niej udział żużlowcy wszystkich drużyn PGE Ekstraligi, a także kibice na stadionach w Poznaniu, Gorzowie i Grudziądzu.

Prezentacje meczów BETARD Sparta Wrocław – FOGO Unia Leszno, MRGARDEN GKM Grudziądz – Get Well Toruń i Stal Gorzów – ROW Rybnik rozpoczną się od wsparcia, które w symboliczny sposób przekażą Krystianowi Rempale koledzy z toru. Żużlowcy będą trzymali w swoich rękach kartki z wydrukowanym hasztagiem #KrystianTrzymajSię.

Ponadto PGE Ekstraliga umieściła na swojej stronie internetowej www.speedwayekstraliga.pl gotowy projekt ze wspomnianym hasztagiem. Wystarczy go pobrać, wydrukować i przynieść ze sobą na mecz.

Wszyscy trzymajmy kciuki za powrót do zdrowia Krystiana Rempały!

tarnow

wroclaw zielonagora rybnik torun leszno grudziadz gorzow

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana