PGE Ekstraliga

Koszulki z wizerunkiem Krystiana Rempały

Przemysław Frączek

Wszyscy wciąż świeżo w pamięci mamy przykre wspomnienia jakie dotknęły nas wszystkich w związku z tragiczną śmiercią naszego zawodnika Krystiana Rempały. Jako klub bardzo chcieliśmy pomóc w leczeniu Krystiana oddając do sprzedaży specjalne koszulki. Niestety Krystian odszedł od nas zanim zostały one przygotowane. Po konsultacjach z rodziną Krystiana stwierdziliśmy jednak, że koszulki mogą być dobrą formą na zachowanie Krystiana w naszej pamięci. Dlatego po akceptacji wzoru przez rodzinę, oferujemy każdemu Kibicowi nabycie takiej koszulki w cenie 25 zł za sztukę.

Koszulki można nabywać w:

• siedzibie klubu od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15
  • sklepie motoryzacyjnym AutoSystem na ul. Adama Boryczki 6/U9 od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16 oraz w soboty w godzinach 8-13.
  • online (informacje wkrótce)

kosz1

kosz2