Koszulki upamiętniające Krystiana Rempałę

07/04/2016 19:33:53

Wszyscy wciąż świeżo w pamięci mamy przykre wspomnienia jakie dotknęły nas wszystkich w związku z tragiczną śmiercią naszego zawodnika Krystiana Rempały. Jako klub bardzo chcieliśmy pomóc w leczeniu Krystiana oddając do sprzedaży specjalne koszulki. Niestety Krystian odszedł od nas zanim zostały one przygotowane. Po konsultacjach z rodziną Krystiana stwierdziliśmy jednak, że koszulki mogą być dobrą formą na zachowanie Krystiana w naszej pamięci. Dlatego po akceptacji wzoru przez rodzinę, oferujemy każdemu Kibicowi nabycie takiej koszulki w cenie 25 zł za sztukę (koszulki sprzedawane są bez zysku dla klubu!).

W związku z bardzo dużym zainteresowaniem domówiona została nowa partia koszulek w rozmiarach S – XXXL oraz dziecięcych. Koszulki można zamawiać już od dzisiaj na Allegro, link tutaj. Wysyłka nastąpi 7 lipca.

Od 6 lipca wysyłane będą wszystkie zaległe zamówienia, które nie zostały wysłane ze względu na braki w rozmiarówce.

Koszulki można nabywać także w siedzibie klubu od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15

kosz1

kosz2