PGE Ekstraliga

Konkurs Tarnowskie GP – dzień 5

Unia Tarnów ŻSSA przygotowała dla wszystkich sympatyków Jaskółek Konkurs w którym do wygrania jest karnet na sezon 2014, darmowe wejściówki na pierwsze spotkanie ligowe w Tarnowie, a także zestaw gadżetów klubowych.

Konkurs „Tarnowskie GP” będzie miał charakter pięciodniowy. Codziennie około godziny 19:00 od poniedziałku do piątku pojawiać się będzie kolejne pytanie. Za udzielenie poprawnej odpowiedzi każdy z uczestników będzie otrzymywał punkty, a o ich ilości decydować będzie kolejność wysłania odpowiedzi na adres: konkurs@unia.tarnow.pl.

Nie podajemy dzisiaj odpowiedzi na czwartkowe pytanie, ze względu na to, że do tej pory tylko 4 osoby odpowiedziały poprawnie. Można jeszcze wysyłać odpowiedzi.

Dzień 5. – pytanie:

Proszę wymienić trzech zawodników którzy w latach 1957 – 2013 zdobyli dla Unii Tarnów najwięcej punktów.

Aby odpowiedź została zaliczona musi być oczywiście poprawna oraz napisana wg poniższego szablonu.

W temacie: nr dnia [kropka] odpowiedź
W treści: imię, nazwisko, telefon kontaktowy

Przykład:
temat wiadomości: 5. Tomasz Gollob, Jacek Gollob
treść wiadomości: Dawid Nowak, Tel. 123-456-789

To już ostatnie pytanie w naszym Konkursie. Wyniki opublikujemy po 20. Stycznia.

Zapraszamy do udziału w Konkursie!

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana