PGE Ekstraliga

Konkurs Tarnowskie GP – dzień 3.

Unia Tarnów ŻSSA
przygotowała dla wszystkich sympatyków Jaskółek Konkurs w którym do wygrania jest karnet na sezon 2014, darmowe wejściówki na pierwsze spotkanie ligowe w Tarnowie, a także zestaw gadżetów klubowych.

Konkurs „Tarnowskie GP” będzie miał charakter pięciodniowy. Codziennie około godziny 19:00 od poniedziałku do piątku pojawiać się będzie kolejne pytanie. Za udzielenie poprawnej odpowiedzi każdy z uczestników będzie otrzymywał punkty, a o ich ilości decydować będzie kolejność wysłania odpowiedzi na adres: konkurs@unia.tarnow.pl.

Poprawna odpowiedź na wczorajsze pytanie to: trzech, Zygmunt Pytko, Marian Wardzała, Stanisław Chorabik.

Dzień 3. – pytanie:

W którym roku zadebiutował w barwach Jaskółek Tony Rickardsson? W jakim meczu zdobył dla Unii Tarnów pełny(same ‚3’) komplet punktów? Proszę również podać datę tego spotkania.

Aby odpowiedź została zaliczona musi być oczywiście poprawna oraz napisana wg poniższego szablonu.

W temacie: nr dnia [kropka] odpowiedź
W treści: imię, nazwisko, telefon kontaktowy

Przykład:
temat wiadomości: 3. 2001 Tarnów – Częstochowa 15.04.2001
treść wiadomości: Dawid Nowak, Tel. 123-456-789

Zapraszamy do udziału w Konkursie!

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni