PGE Ekstraliga

Konkurs – bilety na Stal!

Marcin Michoń

W sobotę na naszym profilu na Facebooku pisaliśmy o konkursie fotograficznym w którym do wygrania będą wejściówki na mecz ze Stalą Gorzów.

Zasady są bardzo proste. Pod adresem konkurs@unia.tarnow.pl do czwartku 21 kwietnia do godziny 15:00 będziemy czekać na Wasze fotografie z meczu z Fogo Unią Leszno. W tytule proszę wpisać „konkurs foto”, a w treści proszę podać swoje imię i nazwisko. Mogą to być zdjęcia typu selfie z zawodnikami, zdjęcia dopingujących Kibiców, fragmenty biegów itp. Wszystkie przesłane zdjęcia zamieścimy w najbliższy czwartek 21 kwietnia w albumie na Facebooku. Cztery osoby, których zdjęcie zostanie najwięcej razy udostępnione otrzyma po wejściówce na niedzielny mecz ze Stalą Gorzów. Zdjęcia zostaną posortowane alfabetycznie według imienia.

Niedozwolone jest wysyłanie nie swoich zdjęć!

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana