PGE Ekstraliga

Kolejny konkurs dla kibiców!!!

Przemysław Frączek

Uwaga, mamy kolejny konkurs dla wszystkich fanów Jaskółek! Tym razem liczymy nie na Waszą wiedzę, lecz kreatywność. Zadanie jest bardzo proste. Należy ułożyć KRÓTKIE hasło reklamowe, które będziemy chcieli wykorzystać przy produkcji nowych gadżetów, a te już niebawem. Hasło może nawiązywać do obchodzonego w tym roku jubileuszu 60-lecia powstania klubu żużlowego, jak również może być uniwersalnym hasłem dopingującym naszą drużynę. Propozycje należy nadsyłać na adres konkurs@unia.tarnow.pl podając swoje dane: imię, nazwisko oraz numer telefonu. Z nadesłanych propozycji wybierzemy 3, które nagrodzimy zestawem gadżetów. Propozycje można nadsyłać do 26 stycznia 2017 roku. Liczymy na wszą pomysłowość.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana