PGE Ekstraliga

Kolejne starty w Anglii

Dziś na Brytyjskich torach zostaną rozegrane kolejne pojedynki, w których udział wezmą nasi zawodnicy. Drużyna Piratów z Poole uda się do Peterborough, aby zmierzyć się z ekipą Panter. W składzie drużyny z Poole znalazł się oczywiście Maciej Janowski. Dla Magica będzie to 3 kolejny występ w ciągu 3 dni.

Na własnym owalu przyjdzie z kolei wystartować Kacprowi Gomólskiemu. Jego Swindon Robins podejmą Belle Vue Aces. Kacper pokazał już parokrotnie, że na torze w Swindon czuje się dobrze, więc dziś również liczymy na dobrą jazdę Gingera. Oba spotkania zaplanowane są na godzinę 20.30, a tuż po nich zapraszamy na relację.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana