PGE Ekstraliga

Kolejne młodzieżowe zawody w Tarnowie!

Marcin Michoń

W lipcu i sierpniu na torze w Tarnowie odbędą się dodatkowe trzy imprezy juniorskie. Już we wtorek 11 lipca rozegrana zostanie I runda półfinału Drużynowych Mistrzostw Polski Juniorów grupy II. W zawodach poza zawodnikami Grupy Azoty Unii Tarnów wystąpią ekipy z Rzeszowa, Torunia, Gdańska, Gorzowa, Zielonej Góry i Gniezna.

We wtorek 25 lipca zostanie rozegrana kolejna runda Nice Cup. Z kolei 8 sierpnia odbędzie się I runda Drużynowych Mistrzostw Polski Juniorów grupy IV.

Godziny rozegrania poszczególnych zawodów poznamy wkrótce.

Już w niedzielę 9 lipca Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Pierwszy bieg punktualnie o 14:45. Bilety do nabycia na bilety.unia.tarnow.pl.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana