Kalendarze i bombki klubowe w sprzedaży

11/25/2019 21:59:03
Marcin Michoń

W siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) można nabywać bombki świąteczne oraz kalendarze na rok 2020.

Klubowa bombka o średnicy 10cm jest doskonałym prezentem, który przyozdobi biurko, czy też świąteczną choinkę. Cena za 1szt to 25zł. Ilość jest ograniczona.

Na nowy rok przygotowany został dwunastostronicowy kalendarz w cenie 30zł. Kalendarz można zakupić również online: http://sklep.unia.tarnow.pl/produkt/kalendarz-na-rok-2020.

Kalendarze i bombki można nabyć przed Świętami do czwartku włącznie w godzinach 8:00-14:30 lub online na www.sklep.unia.tarnow.pl.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco