PGE Ekstraliga

Jutro mecze w Danii i Anglii

W środę odbędzie się jeden mecz w lidze angielskiej oraz 3 spotkania w lidze duńskiej. W Anglii Poole Pirates podejmie Peterborough Panthers. W składzie gospodarzy widnieje nazwisko Macieja Janowskiego. Z kolei dla Panter punkty zdobywał będzie Patrick Hougaard. Obie drużyny są ostatnio w dobrej dyspozycji zatem zapowiada się ciekawe i wyrównane spotkanie.

Z kolei w Danii wystartuje Leon Madsen. Slangerup Speedway Klub podejmie Esbjerg Motorsport. Leon awizowany jest w składzie gospodarzy. Dla naszego duńskiego zawodnika ten tydzień zapowiada się wyjątkowo pracowicie. Miejmy nadzieję, że Leonowi wystarczy sił do skutecznej jazdy w każdym spotkaniu.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni