Jaskółki na XXIII Dożynkach Województwa Małopolskiego

12/09/2021 15:13:50

W sobotę mieliśmy zaszczyt zaprezentować nasz klub na XXIII Dożynkach Województwa Małopolskiego w Łęgu Tarnowskim. Unię Tarnów reprezentowali młodzieżowcy – Piotr Świercz, Przemysław Konieczny, Patryk Zieliński i Igor Gryzło których mocno wspierał Prezes Krzysztof Lechowicz, a także młodzi podopieczni UKS Jaskółki TarnówSebastian Forgiel i Adrian Gorzkowski. W naszej ekipie pojawił się także mechanik klubowy Piotr Lechowicz, toromistrz Bartłomiej Forgiel oraz wolontariusze.

Stoisko Unii Tarnów ŻSSA cieszyło się bardzo dużym zainteresowaniem uczestników Dożynek. Jak zwykle nie zabrakło licznych zdjęć z naszymi żużlowcami, a także autografów i ciekawych rozmów. Rozdaliśmy także sporo naszych gadżetów w tym koszulek oraz czapek z logotypem naszego Głównego Partnera – Grupy Azoty. Tradycyjnie dużym zainteresowaniem cieszyły się nasze motocykle na których z radością i zainteresowaniem zasiadali zwłaszcza najmłodsi, ale nie tylko.

Bardzo dziękujemy organizatorom XXIII Dożynek Województwa Małopolskiego w Łęgu Tarnowskim za możliwość udziału w tym wydarzeniu. To dla nas duża promocja i nobilitacja!