Informacje organizacyjne na sobotni mecz, obowiązują bilety zerowe!

17/07/2021 9:17:03

sobotę 17 lipca o godzinie 16:00 Unia Tarnów podejmie w Jaskółczym Gnieździe drużynę Abramczyk Polonię Bydgoszcz w ramach XII kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej.

Bilety na to spotkanie będzie można zakupić online lub w dniu zawodów w kasie. W przypadku problemów z zakupem biletu online zachęcamy do kontaktu pod adresem redakcja@unia.tarnow.pl.

W dniu zawodów CZYNNE będzie po jednej kasie od strony dworca i parku. Kasy czynne od 14:00.

Cennik biletów online:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program zawodów – 10 zł (do nabycia obok Sklepu Kibica pod Trybuną Główną w dniu zawodów od 14:00)
Obowiązują karnety oraz zaproszenia!

Bilety do nabycia online na www.bilety.unia.tarnow.pl.
UWAGA:
Bilet z kodem kreskowym należy wydrukować, bądź sczytać go z ekranu telefonu na bramie! Przy wydruku proszę zwrócić uwagę na marginesy drukarki, aby kod kreskowy był wydrukowany w całości.

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1996) za okazaniem ważnego dokumentu poświadczającego do ulgi.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzystania z ulgi ważnym dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion.

Obowiązują bilety zerowe dla (do odbioru w kasach):

• dzieci do lat 15 włącznie (za okazaniem legitymacji),
  • kobiet.

Otwarcie bram stadionu o godzinie 14:00
Próba toru: 15:30
Pierwszy bieg: 16:00

REGULAMIN SANITARNY PZM DOSTĘPNY TUTAJ.

Bilety są nienumerowane – należy zajmować miejsca zgodnie z regulaminem sanitarnym.

1. Każda osoba wchodząca na stadion – imprezę masową akceptuje zagrożenie związane z możliwością zarażenia COVID-19. Klub nie ponosi odpowiedzialności w przypadku zarażenia. Dodatkowo każda osoba wchodząca na stadion musi posiadać maseczkę lub przyłbicę zakrywającą usta i nos.
  2. Na mecz uprawnionymi będą wyłącznie kibice posiadający zakupiony karnet, zaproszenie, bilet online lub bilet zakupiony w kasie przed meczem.
  3. Przy każdym wejściu na stadion zapewnione zostaną czynności związane z kontrolą dostępu na stadion – oznaczenia wskazujące dystans pomiędzy osobami oczekującymi w kolejce.
  4. Zgodnie z wytycznymi PZM osoby uczestniczące w meczu zobowiązane są do zachowania bezpiecznej odległości pomiędzy sobą  – minimum 2 metry.
  5. Obowiązkowo każda osoba wchodząca na stadion zostanie poddana dezynfekcji rąk.
  6. Dla publiczności udostępniony jest pierwszy i drugi łuk oraz Trybuna Główna. Kibice uprawnieni do wejścia na stadion mogą wchodzić bramami – od ulicy Zbylitowskiej oraz Chemicznej tj. wejścia B1 i B2 (przy zachowaniu wszystkich środków ostrożności tj. zachowaniu odstępu, dezynfekcji rąk i posiadania maseczki zakrywającej usta i nos do czasu zajęcia miejsca).
  7. Po wejściu na stadion każdy zobowiązany jest do zajęcia udostępnionego miejsca. Pracownicy Służby porządkowej uprawnieni są do kontroli prawidłowego zajmowania miejsc.
  8. W trakcie meczu jest bezwzględny zakaz przemieszczania się pomiędzy sektorami.
  9. Dla publiczności na Trybunie Głównej udostępnione będzie co czwarte krzesełko. Z kolei w niższych rzędach należy siadać na szachownicę zgonie z nowymi wytycznymi. Na łukach należy zachować bezpieczny dystans 2m.
  10. Zarządzaniem wejścia do toalet odpowiedzialni będą pracownicy służby porządkowej, którzy zgodnie z wytycznymi będą pilnować limitów wejść.
  11. Po zakończonym meczu w pierwszej kolejności o opuszczenie stadionu poproszone zostaną osoby zajmujące miejsca na pierwszym i drugim łuku począwszy od miejsc znajdujących się w najwyższych rzędach, a następnie Trybuna Główna. Nadzór na opuszczaniem stadionu sprawować będzie służba porządkowa.
  12. Rekomendujemy, aby na mecz nie przynosić bagażu podręcznego ze względu na brak depozytu.

DIAGMEDICA & HOLI-MED

Arveel