PGE Ekstraliga

Informacje organizacyjne przed sobotnim meczem

Marcin Michoń

Przedsprzedaż biletów:
od środy 13.04 do godziny rozpoczęcia sobotniego meczu w sieci sklepów Al.Capone w Tarnowie, Żabnie, Tuchowie i Dąbrowie Tarnowskiej.

W dniu meczu sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 13:00.

Bilety dostępne również na www.bilety.unia.tarnow.pl

Pozostałe kasy otwarte od godziny
17:30.
Otwarcie bram stadionu o godzinie
17:30.

Ceny biletów na pojedynek z Lesznem:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
A4 – 9
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgi odpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej są zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną,namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Od tego sezonu piwo można spożywać również na trybunach tarnowskiego stadionu, poza sektorem gości.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednich przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 19:30.

Próba toru: 19:00.
Prezentacja: 19:15.