Informacje organizacyjne przed meczem ze Stalą

04/19/2016 18:12:26

Przedsprzedaż biletów:
od środy 20.04 do godziny rozpoczęcia niedzielnego meczu w sieci sklepów Al.Capone w Tarnowie, Żabnie, Tuchowie i Dąbrowie Tarnowskiej.

W dniu meczu sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 9:30.

Pozostałe kasy otwarte od godziny 15:00.
Otwarcie bram stadionu o godzinie 15:00.

Ceny biletów na pojedynek z Gorzowem:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program A4 – 9 zł
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgiodpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej są zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną,namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Od tego sezonu piwo można spożywać również na trybunach tarnowskiego stadionu, poza sektorem gości.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednich przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 17:00.

Próba toru: 16:30.
Prezentacja: 16:45.