PGE Ekstraliga

Informacje organizacyjne przed meczem z Grudziądzem

Marcin Michoń

Przedsprzedaż biletów:
od środy 1.06 do godziny rozpoczęcia niedzielnego meczu w sieci sklepów Al.Capone w Tarnowie, Żabnie, Tuchowie i Dąbrowie Tarnowskiej.

W dniu meczu sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 12:00.

Pozostałe kasy otwarte od godziny 17:30.
Otwarcie bram stadionu o godzinie 17:30.

Sklepik Kibica otwarty od godziny 17:30.

Ceny biletów na pojedynek z Grudziądzem:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program A4 – 9 zł – w programie m.in. obszerne wspomnienie Krystiana Rempały
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgi odpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Z powodu tragedii jaka spotkała nas wszystkich podczas niedzielnego meczu nie będzie odtwarzana muzyka. Przed meczem pamięć Krystiana Rempały zostanie uczczona minutą ciszy.

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej są zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną, namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Od tego sezonu piwo można spożywać również na trybunach tarnowskiego stadionu, poza sektorem gości.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednich przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 19:30.

Próba toru: 19:00.
Prezentacja: 19:15.