PGE Ekstraliga

Harmonogram sprzedaży karnetów i kalendarzy

Marcin Michoń

Od kilku dni w siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) trwa sprzedaż karnetów na sezon 2017. Dodatkowo nabywać można okolicznościowe kalendarze wydane z okazji 60-lecia sportu żużlowego w Tarnowie, a także bilety na Polską Noc Kabaretową 2017, która w czerwcu przyszłego roku odbędzie się na Stadionie Miejskim.

Szczegółowe informacje o karnetach dostępne tutaj: http://unia.tarnow.pl/poniedzialku-rusza-sprzedaz-karnetow/

Informacje o okolicznościowym kalendarzu: http://unia.tarnow.pl/jubileuszowy-kalendarz-piatku-sprzedazy/

Informacje o Polskiej Nocy Kabaretowej 2017: http://unia.tarnow.pl/polska-noc-kabaretowa-stadionie-miejskim-tarnowie-przedsprzedaz-biletow/

Harmonogram sprzedaży karnetów, kalendarzy i biletów na kabaret na pierwszą część grudnia:
27.12 (wtorek) 9:00 – 14:00
28.12 (środa) 9:00 – 14:00