PGE Ekstraliga

Greg Hancock wystąpi w Monster Energy World Speedway Invitational

W niedzielę nad ranem czasu polskiego w City of Industry odbędzie się turniej Monster Energy World Speedway Invitational. Będzie to druga edycja tych zawodów, rozgrywanych na mającym nieco ponad 200 metrów torze.

Rok temu bezkonkurencyjny okazał się Billy Janniro, który w pokonanym polu pozostawił Grega Hancocka, Ricky Wellsa, Billy Hamilla, czy Scotta Nicholsa. Słabiej wypali Polacy.

Znana jest już cała obsada tegorocznych zawodów w których wystąpi zawodnik JaskółekGreg Hancock. Nie zabraknie innych uczestników Grand PrixDarcy Warda, Chrisa Harrisa. Wystąpi także ubiegłoroczny triumfator Billy Janniro. Zobaczymy również polaków – Patryka Dudka oraz byłego zawodnika Unii Tarnów Macieja Janowskiego.

Lista startowa:
Darcy Ward – Australia