PGE Ekstraliga

Film „Żużel” kręcony na torze w Tarnowie

Przemysław Frączek

Zapewne nie wszyscy fani „czarnego sportu” wiedzą, że pod okiem Pani reżyser Doroty Kędzierzawskiej powstaje film fabularny „Żużel”. Ma to być opowieść o młodym żużlowcu, który podczas swojej przygody z tym sportem przeżywa różne wzloty i upadki. Co ciekawe część zdjęć do tego filmu powstaje na torze w Tarnowie. Ekipa filmowa jest obecna u nas od wtorku 9 maja i gościć będzie do połowy następnego tygodnia. Jak przyznają realizatorzy, zdjęcia wykonywane na naszym torze są najtrudniejszymi kadrami z całego filmu. Producenci nie chcą zdradzać wielu szczegółów, aby wszyscy fani z zaciekawieniem mogli obejrzeć film na dużym ekranie. W imieniu twórców już teraz serdecznie zapraszamy.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana