PGE Ekstraliga

Darmowe bilety dla krwiodawców

Darmowy wstęp na mecz żużlowy Unia Tarnów – Lechma Start Gniezno zaplanowany w Tarnowie  na  niedzielę, 30 czerwca mieć będą honorowi dawcy krwi, którzy odbiorą bezpłatne bilety. Uprawnione osoby będą je mogły odebrać w piątek, 28 czerwca, przy Placu Sobieskiego 2 w Tarnowie od g. 15 do 17. Dokumentem upoważniającym do skorzystania z oferty będzie zaświadczenie ze stacji krwiodawstwa działających przy tarnowskich szpitalach potwierdzające fakt honorowego oddania krwi w okresie od poniedziałku (24 czerwca) do piątku (28 czerwca). Akcja jest kontynuacją inicjatywy, z którą jeszcze w ubiegłym sezonie wyszedł Robert Wardzała. Jego propozycję zaakceptowały władze spółki żużlowej i od tej pory honorowi dawcy krwi mogą korzystać z darmowych wejściówek.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana