Awizowane składy na mecz w Ostrowie

08/05/2020 14:29:52
Marcin Michoń

W sobotę 8 sierpnia Unia Tarnów zmierzy się na torze w Ostrowie z Arged Malesa Ostrovią w ramach VI kolejki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej. Początek spotkania zaplanowano na 16:30.

Menadżer Tomasz Proszowski podał dzisiaj awizowany skład Jaskółek stawiając na sprawdzone numery startowe swoich podopiecznych. Podobnie awizował Mariusz Staszewski.

Wcześniej, bo już w najbliższy czwartek 6 sierpnia o 18:00 Unia Tarnów na domowym torze podejmie Lokomotiv Daugavpils. Informacje organizacyjne TUTAJ.

Unia Tarnów
1. Kim Nilsson
2. Michał Gruchalski
3. Artur Mroczka
4. Ernest Koza
5. Peter Ljung
7. Mateusz Cierniak

Arged Malesa Ostrovia Ostrów
9. Grzegorz Walasek
10.Tomasz Gapiński
11. Adrian Cyfer
12. Rafał Okoniewski
13. Nikolai Klindt
14. Sebastian Szostak
15. Kacper Grzelak

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD