PGE Ekstraliga

Znana data sparingu z Rzeszowem

Marcin Michoń

Dzisiaj ustalona została data sparingu w Tarnowie z PGE Stalą Rzeszów. Zawody odbędą się 22 marca w niedzielę o 15:00. Jaskółki przystąpią do meczu w optymalnym zestawieniu. Na spotkanie obowiązują karnety, bilety bez podziału na normalne i ulgowe będą w cenie 15zł. Dzień wcześniej obie drużyny zmierzą się na torze przy Hetmańskiej.

Równocześnie cały czas trwają prace nad tarnowskim torem w celu jego osuszenia. Jutro już od godzin wczesnoporannych będą kontynuowane. W środę planowany jest montaż dmuchanej bandy. Prawdopodobnie jednak pogoda pokrzyżuje plany Jaskółek, ponieważ od środy w Tarnowie możliwe są opady deszczu. W tej sytuacji trenerzy Paweł Baran i Mirosław Cierniak szukają ewentualnej alternatywy na rozpoczęcie treningów na torze.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana