PGE Ekstraliga

WZMOCNIJ SWÓJ KLUB Z ENEA!

Tym razem to od kibiców zależy, który klub sięgnie po złoto! ENEA, sponsor tytularny Ekstraligi przygotował akcję „WzMOCnij swój klub z ENEA„, podczas której kibice rywalizują między sobą, zdobywają punkty dla swoich drużyn i decydują, kto otrzyma nagrodę główną – silnik dla juniora!

Jak wzMOCnić swój klub? Wystarczy zamienić dotychczasowego dostawcę prądu lub aktualną taryfę na nową, korzystniejszą umowę produktową od ENEA. Każda umowa indywidualna to dodatkowe 400 punktów, umowa dla firm to aż 1200 punktów. Specjalnie dla wszystkich uczestników akcji przygotowano unikalne pamiątki – kolekcjonerskie koszulki klubowe z podpisami zawodników. Akcja potrwa do 12 września. Szczegóły oferty i aktualny ranking dostępny jest na stronie: www.eneadlaklubu.pl.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni