PGE Ekstraliga

Witamy kolejnego sponsora – firma „Coala”

Przemysław Frączek

Firma Coala powstała w 1996 roku w Tuchowie. Od początku podstawowym założeniem firmy była produkcja wysokiej jakości elementów gięto-klejonych ze sklejki i drewna. Obecnie firma spełnia standardy Unii Europejskiej, posiada wykwalifikowaną kadrę oraz specjalistyczne urządzenia produkcyjne. Przedsiębiorstwo podejmuje się wykonania każdego projektu w dowolnym kształcie i kolorze reagując jednocześnie na nowe trendy we wzornictwie. W ofercie znajdują się między innymi krzesła, stoliki i inne akcesoria. Po szczegółowe informacje zapraszamy na stronę internetową http://www.coala.pl oraz profil na facebooku https://www.facebook.com/coalatuchow/

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana