Świątecznie z Unią Tarnów – konkurs

Unia Tarnów ŻSSA
przygotowała dla wszystkich tarnowskich Kibiców konkurs w którym do wygrania będą wejściówki na najbliższy mecz Grupa Azoty Unia Tarnów – Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk.

Już od dzisiaj do soboty do godziny 12:00 można nadsyłać nam pracę na konkurs – „Świątecznie z Unią Tarnów”. Wystarczy dowolną metodą wykonać pisankę z motywem Unii Tarnów, sfotografować i wysłać na nasz adres redakcja@unia.tarnow.pl jej zdjęcie. Wszystkie otrzymane fotografie opublikujemy na naszym FanPage, gdzie autorzy trzech prac, które otrzymają najwięcej Polubień (Like) zostaną nagrodzeni wejściówkami na spotkanie Grupa Azoty Unia Tarnów – Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Szczegóły konkursu znaleźć można tutaj: link.

Podczas poniedziałkowej relacji LIVE także będą do wygrania wejściówki na to spotkanie. Szczegóły niebawem.

saletrosanazoty-start

tyskie